Bad things

Det huvudsakliga syftet var, när jag skapade denna blogg, att publicera och visa upp målade alster. Nu har den har sidan funnits i snart två år och jag har inte visat en enda målning. (Om det är något värt att visa upp är en annan fråga.)

Därför chockade jag mig själv då jag avslutade en målning häromdagen. Det var min första på två år och lite ringrostigt kändes det allt.

Mitt huvud har blivit fullt av idéer och nu letar jag efter ledig tid att förverkliga dem på.


Instagram

Jag kan säga att här händer inte så mycket. Majoriteten av tiden försöker jag läsa bakdelen av mig. Mycket, mycket att göra. Däremot har jag försökt uppliva min gamla j-rock-period vilket är det jag roar mig mest med.

Men förutom det har jag skaffat Instagram och försöker ta bilder så ofta det bara går. För de som undrar och har lust att följa heter jag mycket kort och gott torskoga. Jag kan erbjude ett smakprov på de bilder som blivit tagna än så länge.

Påsken spenderades hemma hos min mamma och på fredagen begav familjen sig ut på den årliga konstrundan.

Jag och min syster bestämde oss för att påskbaka för att få lite känsla i kroppen. Receptet är hämtat från Leila Lindholms Hello cupcake!

Jag hade lyckats tappa min gamla bag tag på resväskan och bestämde mig att det var hög tid att skaffa en ny, som är lite mer litteraturinspirerad. Sedan var påsken över och det var dags att återvända till campus.

Här försöker jag klämma in städning och måleri mellan läsningarna.



RSS 2.0