Braineater I

Att inleda sitt första inlägg i en blogg är ungefär lika svårt som att skriva de första orden i en tom skrivbok, eller för den delen att dra det första penseldraget över en tom målarduk. Varje gång är en ångestfyllld stämning för mig, eftersom jag vill att det ska vara bra ända ifrån början. Men nu är det gjort och jag kan fortsätta.

I den här bloggen hade jag tänkt vara ett galleri, eller en virtuell portfolio för de alster jag samlat på mig under årens gång. Jag ska börja med att förklara att jag på fritiden ägnar mig oerhört mycket tid för att stimulera min kreativa del av hjärnan. Nu sysslar jag mest med akrylmåleri, men jag fotograferar även en del. Det är just dessa alster jag hade tänkt dela med mig av och visa världen.

Jag har ingen bakgrundsutbildning i det jag gör, förutom att jag läst en kurs i akrylmåleri och Fotografisk bild A under min gymnasietid. Därför härstammar den mesta delen av det jag gör från att jag lärt mig själv. Inspirationen kommer ofta från musik och lustigt nog inte av det jag ser runt omkring mig. Jag använder mig ofta av låttexter eller strofer som jag kan tolka och göra till en personlig bild.



För att verkligen symbolisera för mig själv att med bloggen, börjar en ny form av epok för mig (även om jag vet att det inte är riktigt sant (jag är hemskt dålig på att blogga)). Men idag köpte jag mig ett riktigt inomhusstaffli, istället för att fortsätta med mitt gamla fältstaffli, som oturligt nog faller ihop om jag får det en ynka milimeter ur balans.

Här är en bild på min senaste investering.



För den som undrar så är det paket med totalt arton pingisbollar, som är med på bilden. Jag ska använda dessa till en framtida målning.

RSS 2.0